Macadamianootolie

Normale prijs
€4,95
Aanbiedingsprijs
€4,95
Normale prijs
Gratis verzending voor alle bestellingen binnen het vasteland van het VK
30 dagen geld-teruggarantie
Ships today if ordered within

Macadamia Nut Oil
Macadamia Nut Oil 10ml
Macadamia Nut Oil 50ml
Macadamia Nut Oil 100ml
Macadamia Nut Oil 250ml
Macadamia Nut Oil 500ml
Macadamia Nut Oil 1 litre
Macadamia Nut Oil 5 litre
Macadamia Nut Oil
Macadamia Nut Oil 10ml
Macadamia Nut Oil 50ml
Macadamia Nut Oil 100ml
Macadamia Nut Oil 250ml
Macadamia Nut Oil 500ml
Macadamia Nut Oil 1 litre
Macadamia Nut Oil 5 litre
Aan winkelwagen toevoegen €4,95

Wat is macadamiaolie?

Macadamiaolie is de olie die wordt geperst uit de noot van de macadamiaboom, die van nature voorkomt in de Stille Zuidzee. Een licht goudkleurige olie met een neutrale geur, macadamia basisolie wordt zeer snel opgenomen door de huid en het haar.

Macadamiaolie bevat vitamine E, A, B1, B2 en K, die allemaal gunstig kunnen zijn voor uw huid, haar en hoofdhuid.

Probeer te mengen met uw favoriete draagolie voor een massageolie met een twist, of gemengd met sheaboter voor een prachtige haarbehandeling.

Waar wordt macadamiaolie voor gebruikt?

Macadamia basisolie heeft geweldige hydraterende eigenschappen en wordt vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten zoals bodylotions, crèmes en lotions.

Het wordt ook gebruikt in haarverzorgingsproducten vanwege zijn diep hydraterende eigenschappen. Macadamia basisolie heeft een zeer korte droogtijd en is rijk aan vitaminen en mineralen.

Maak uw eigen huidbehandeling met macadamia basisolie

Ingrediënten

Methode

  1. Smelt de sheaboter in een magnetron of in een kom boven heet water.
  2. Voeg de macadamia basisolie en jojobaolie toe aan de gesmolten sheaboter.
  3. Zodra het mengsel volledig is gecombineerd, plaats het dan in de koelkast om af te koelen.
  4. Wanneer het mengsel begint te stollen, gebruik dan een garde om het te mengen.
  5. Het moet een lichte, romige consistentie krijgen, vergelijkbaar met slagroom.
  6. Nu is uw huidbehandeling klaar voor gebruik!

Veelgestelde vragen

Wat is de INCI-naam voor macadamiaolie?

De INCI-naam voor macadamia basisolie is macadamia ternifolia zaadolie.

Wat is de oorsprong van onze macadamiaolie?

Onze macadamiaolie komt uit Italië.

Klanten zeiden het volgende

Productrecensies

Wij raden u aan...

Misschien vind je dit ook leuk