Zeewierpoeder

Normale prijs
€4,95
Aanbiedingsprijs
€4,95
Normale prijs
Gratis verzending voor alle bestellingen binnen het vasteland van het VK
30 dagen geld-teruggarantie
Ships today if ordered within

Kelp Powder
Kelp Powder 25g
Kelp Powder 50g
Kelp Powder 100g
Kelp Powder 200g
Kelp Powder 500g
Kelp Powder 1kg
Kelp Powder 5kg
Kelp Powder
Kelp Powder 25g
Kelp Powder 50g
Kelp Powder 100g
Kelp Powder 200g
Kelp Powder 500g
Kelp Powder 1kg
Kelp Powder 5kg
Aan winkelwagen toevoegen €4,95

Wat is kelppoeder?

Kelp is een snelgroeiende alg die te vinden is in koele, ondiepe zoute wateren over de hele wereld. Het is een soort zeewier dat wordt geoogst, gedroogd en verwerkt tot een poeder. Het eindresultaat is een fijn poeder dat groen van kleur is met een typische zeewiergeur.

Kelp is een rijke bron van voedingsstoffen en absorbeert mineralen, zoals jodium, uit het zeewater.

Waar wordt kelppoeder voor gebruikt?

Kelppoeder is een geweldig product voor huidverzorging vanwege de toegevoegde voedingsstoffen voor de huid. Het kan worden gebruikt in veel cosmetische producten zoals zepen, gezichtsmaskers, bodyscrubs, lotions en crèmes.

Kelppoeder wordt gebruikt vanwege de exfoliërende voordelen. Het werkt goed als een zachte exfoliator in zeep en huidverzorgingsproducten, omdat het kan helpen de huid te verhelderen en glad te maken.

Kelppoeder kan ook worden gebruikt om een natuurlijke groene tint aan cosmetische producten toe te voegen. Leer hier hoe je zeep op natuurlijke wijze kunt verven met kelppoeder: Zeewierzepenrecept UK | Beginnersgids | TheSoapery

Is kelppoeder hetzelfde als zeewier?

Zeewier verwijst naar een breed scala aan verschillende op zee gebaseerde soorten planten en algen die in zout water groeien, terwijl kelp een type zeewier is.

Wat is de INCI-naam voor kelppoeder?

De INCI-naam voor kelppoeder is Ascophyllum Nodosum.

Waar komt ons kelppoeder vandaan?

Ons kelppoeder komt uit Frankrijk.

Klanten zeiden het volgende

Productrecensies

Wij raden u aan...

Misschien vind je dit ook leuk