Kokosolie - Biologisch Geraffineerd

Normale prijs
€3,95
Aanbiedingsprijs
€3,95
Normale prijs
Gratis verzending voor alle bestellingen binnen het vasteland van het VK
30 dagen geld-teruggarantie
Ships today if ordered within

Coconut Oil Organic Refined
Coconut Oil Organic Refined 25g
Coconut Oil Organic Refined 50g
Coconut Oil Organic Refined 100g
Coconut Oil Organic Refined 200g
Coconut Oil Organic Refined 250g
Coconut Oil Organic Refined 500g
Coconut Oil Organic Refined 500g tub
Coconut Oil Organic Refined 1kg
Coconut Oil Organic Refined 1.5kg
Coconut Oil Organic Refined 5kg
Coconut Oil Organic Refined 5kg tub
Coconut Oil Organic Refined
Coconut Oil Organic Refined 25g
Coconut Oil Organic Refined 50g
Coconut Oil Organic Refined 100g
Coconut Oil Organic Refined 200g
Coconut Oil Organic Refined 250g
Coconut Oil Organic Refined 500g
Coconut Oil Organic Refined 500g tub
Coconut Oil Organic Refined 1kg
Coconut Oil Organic Refined 1.5kg
Coconut Oil Organic Refined 5kg
Coconut Oil Organic Refined 5kg tub
Aan winkelwagen toevoegen €3,95

Wat is geraffineerde biologische kokosolie?

Geraffineerde biologische kokosolie wordt geperst uit het vruchtvlees van biologische kokosnoten. Het is wit van kleur met een zachte, romige consistentie. Onze geraffineerde biologische kokosolie is ontgeurd om de sterke kokosgeur te verwijderen.

Onze geraffineerde biologische kokosolie is biologisch gecertificeerd door de Soil Association. We worden jaarlijks geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat we voldoen aan hun strenge regelgeving.

Waarvoor kan geraffineerde biologische kokosolie worden gebruikt?

Kokosolie is een zeer veelvoorkomend ingrediënt dat wordt gebruikt in een reeks cosmetische producten zoals moisturizers, bodybutters, crèmes, haarmaskers, lotions en conditioners.

Aangezien onze geraffineerde biologische kokosolie een neutrale geur heeft, is deze ideaal voor cosmetische recepten die de natuurlijke voordelen van de olie vereisen zonder het kokosnootaroma.

Kokosolie heeft een comedogene rating van 4, wat betekent dat het waarschijnlijk poriën verstopt, dus het is mogelijk niet geschikt voor de acnegevoelige huid. Vanwege de kalmerende en hydraterende eigenschappen wordt het vaak gebruikt voor droge of gevoelige huidtypes.

Wanneer kokosolie wordt gebruikt bij het maken van koudgeperste zeep, voegt het veel hardheid, reiniging en schuim toe aan het stuk zeep. Het voegt ook een beetje verzorging en romigheid toe aan het stuk zeep.

Hoe u uw eigen huidbehandeling met kokosolie maakt

Ingrediënten

Methode

  • Meet de sheaboter en geraffineerde biologische kokosolie af in een kom.

  • Smelt de boters voorzichtig au bain-marie of in de magnetron.

  • Meng de zoete amandelolie door de gesmolten boters.

  • Zodra alles volledig is gemengd, laat u het mengsel afkoelen in de koelkast.

  • Wanneer het begint op te stijven, klopt u het mengsel om een luchtige en romige consistentie te creëren.

  • Nu is uw huidbehandeling klaar voor gebruik!

Veelgestelde vragen

Wat is de oorsprong van geraffineerde biologische kokosolie?

Onze biologische kokosolie is afkomstig uit de Filipijnen.

Wat is de INCI-naam voor kokosolie?

De INCI-naam voor kokosolie is Cocos Nucifera Oil.


Klanten zeiden het volgende

Productrecensies

Wij raden u aan...

Misschien vind je dit ook leuk